İSTANBUL / BEYOĞLU - Muallim Cevdet İlkokulu

May

Zeliha TAŞDEMİR hocamızı e-twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle iklim değişikliği ve çevre sorunları üzerine yaptığı değerli çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Otizm Farkındalık Günümüz kutlu olsun.

Mrt

Yeşilay Haftası'nı hazırladığımız afişlerle farkındalığımızı arttırarak kutladık.

Mrt

Temiz Okul Temiz Enerji Projesi kapsamında Beyoğlu ilçesinde pilot okul seçilen kurumumuzun da katıldığı bilgilendirme toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı'nın koordinesinde yapıldı. Geleceğe dair güzel bir yatırım hamlesi olan bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz bahçesini öğrencilerimiz için güzelleştirmek adına çim çit uygulaması yaptık.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Nevin AYDOĞDU ve sınıfı 1/C ''Let's Learn With Drama'' adlı e-twinning projesine başladılar.

Let's Learn With Drama projesinin ilk etkinliği olarak drama öğretmeni Öznur YAŞAR'dan online drama eğitimi aldılar. Drama nedir? Drama nasıl yapılır? konularıyla ilgili uygulamalı çalışmaya katılan 1/C sınıfı öğrencileri başlayacakları proje hakkında bilgi sahibi oldular.

KIŞA MERHABA DEDİK =)

Ara

Okulumuz Adidas işbirliğindeki 'Kızlar Sahada' projesinin futbol topu başvurusuna katıldı. Başvuru kabulu sonucunda 2/B sınıfı kız öğrencilerimiz futbolla güçlenip önyargılara ilk şutlarını attılar. =)

Ara

GÖRME ENGELİ (FATMA MİRAY POLAT 3-B)

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Ara

2/A sınıfı Dünya Engelliler Günü'nde görme engelini deneyimlediler.