İSTANBUL / BEYOĞLU - Muallim Cevdet İlkokulu

Muallim Cevdet İlkokulu

Halıcıoğlu Mahallesi Boncuk Sokak No 4 Beyoğlu / İSTANBUL
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda her zaman ve her yerde başarılı olacak, bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimizi yeteneklerine, isteklerine uygun orta öğretim kurumlarına hazırlamak ve topluma yararlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
13.00-16.50
Ulaşım
Halıcıoğlu Köprüsü çıkışında bulunan okulumuzun ulaşımı çok kolaydır. Halıcıoğlu´ndan geçen tüm otobüsler, minibüsler ve metrobüs ile okulumuza ulaşılabileceği gibi Çıksalın meydanından hareket eden 54Ç Çıksalın-Taksim, 77Ç Çıksalın-Eminönü otobüsleri ile de okulumuza ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Beyoğlu ilçe sınırları içerisinde yer alan Hasköy semtinin eski bir mahallesi olan Halıcıoğlu Mahallesi´nde yer almaktadır. Mahallemizin eski ismi Çıksalın´dır.
2 Km
Futbol-Basketbol-Voleybol